Tips til reperation af pixel-fejl

Inden du fortsætter, gøres du opmærksom på, at såfremt du vælger at benytte dig af vores guide fralægger vi os ethvert ansvar for resultatet. Vi kan derfor ikke stilles til ansvar for de eventuelle skader du måtte forvolde på dit udstyr.

 

Ved døde pixels, kan du forsøge at udbedre fejlen selv ved følgende metode:

 

Reparer pixlen ved brug af tryk

Ved at bruge trykke metoden, er det ofte nok til at løse problemet med pixelfejlen, hvad enten det er en død eller fastsiddende pixel. Men denne nemme måde kan også risikere at du gør mere skade end gavn. Så vær ekstrem forsigtig hvis du benytter denne metode.

 

1. Find pixelfejlens location

Når du har fundet pixelfejlens location så marker den præcise location med et lille stykke tape.

 

2. Find noget du kan presse med

Find en relativ spids genstand med et afrundet hoved (må kun være i plastic) eks. en pin til tablets, smartphones eller de gamle PDA enheder. Du kan også anvende viskelæderet fra din normale blyant eller stiftblyant. Husk på at du ikke vil udsætte de øvrige pixel for pres da dette kan skade dem.

 

3. Vikle presse enheden ind

For at undgå yderligere skader såsom ridser etc. så er det en god idé hvis du vikler en klud eller i tøj som ikke forsager ridser rundt om spidsen af enheden.

 

4. Sørg for at skærmen er slukket

 

5. Begynd at pres

Forsigtigt, pres på det område hvor pixelfejlen er. Dette gøres i mellem 5 og 10 sekunder. Gentag denne procedure et par gange. Herefter fortsætter du proceduren men hvor du sørger for at lette presset stille og roligt.

 

6. Se resultatet

Når du er færdig, tænder du for skærmen igen og se om det har hjulpet.